De inschrijvingen voor Blok 5 gaan ontzettend snel. Een aantal activiteiten zitten al vol, maar niet getreurd, we hebben nog een paar plekjes bij D.I.Y Fashion Feestje en Kunst maken in Galerie de Molen. 

Bij D.I.Y Fashion Feestje ga je zelf een tas versieren en in Kunst Galerie de Molen ga je onder andere een beeld maken. Schrijf je snel in! 

Lees meer

Lees meer

Lees meer

Blok 3 is in volle gang! Er worden prachtige tags en pieces gemaakt bij de activiteit graffiti en bij natuurknutsels word er kunst gemaakt met natuurlijke materialen. Stefan leert de kinderen hoe je ook met een klein budget heerlijk en gezond kunt koken. En de sportievelingen hebben een hoop lol tijdens de schaatsinstuif!

Lees meer

Wist je dat de sportinstuif tijdelijk een “Schaatsinstuif” is geworden? Afgelopen dinsdag was de eerste schaatsinstuif op de ijsbaan in Wassenaar en er komen er nog 5 aan. Talentum werkt samen met de ijsbaan in Wassenaar en daarom kunnen kinderen die zich op hebben gegeven voor 1 euro per keer komen schaatsen. Stefan van Talentum houd toezicht zodat alle kinderen op een leuke en veilige manier kunnen schaatsen. Behalve dat er een samenwerking is tussen Talentum en de ijsbaan zijn er ook afspraken gemaakt met de kunstschaatsvereniging uit Leiden. Tijdens de schaatsinstuiven zullen trainers en leden aanwezig zijn om de kinderen te leren schaatsen. In overleg met de ijsbaan en de kunstschaatsvereniging willen we elke schaatsinstuif afsluiten met een “Kur”.  Op muziek laten de kunstschaatsers zien wat je allemaal kunt leren als je op kunstschaatsen zit.Lees meer

In Blok 2 zijn de Wildspotters naar aanleiding van de vertoonde documentaire De Wilde Stad op fotosafari gegaan naar de Wassenaarse variant hiervan.

Met opdrachten als: Zoek een wild Wassenaars dier, Hoe helpen mensen in Wassenaar de wilde dieren te overleven?, Ligt er gevaarlijk eetbaar afval op de grond? en Ga op zoek naar onverwacht groen!, hebben ze gewerkt aan een sfeerimpressie van de Wassenaarse Wilde Stad!

Lees meer

Talentum is een netwerk waarin scholen, kinderopvang, instellingen en organisaties gericht op de ontwikkeling van kinderen samen zullen gaan werken. Talentum gaat zich richten op Talentontwikkeling in brede zin en zal vooral inspelen op de behoefte die er is in Wassenaar. In de wijken van Wassenaar zullen er verschillende activiteiten georganiseerd worden ter stimulering van Talentontwikkeling.
Ieder mens heeft talenten die hem speciaal en uniek maken. Wij hopen met Talentum een positieve bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van alle Wassenaarse talenten in de dop.

Subcategorieën

Zoek op de website

Ga naar boven

Wij gebruiken cookies om onze website gebruikersvriendelijker te maken voor onze bezoekers en uw instellingen en voorkeuren te onthouden.