Talentum vormt een netwerk van instellingen en organisaties gericht op de ontwikkeling van kinderen en jongeren. Talentum wilt een voedende omgeving creëren voor kinderen en jongeren binnen Wassenaar. Een goede samenwerking tussen instellingen en organisaties is hiervoor essentieel. 

Is uw organisatie/ instelling gericht op de ontwikkeling van kinderen en wilt u ook een bijdrage leveren aan deze voedende omgeving? Heeft uw organisatie/ instelling een meerwaarde voor Talentum en wilt u graag samenwerken? Vul dan het onderstaande formulier in en we nemen spoedig contact met u op.

 

Inschrijfformulier aanbieders

Naam vereniging/ organisatie*
Ongeldige invoer

Naam contactpersoon*
Ongeldige invoer

Adres

Straat
Ongeldige invoer

Huisnummer
Ongeldige invoer

Postcode
Ongeldige invoer

Plaats
Ongeldige invoer

Telefoonnummer
Ongeldige invoer

E-mailadres*
Geen e-mailadres ingevuld

Aangeboden activiteit

Aantal keer
Ongeldige invoer

Duur van de activiteit
Ongeldige invoer

Locatie
Ongeldige invoer

Min./max. aantal deelnemers
Ongeldige invoer

Startdatum activiteit
Ongeldige invoer

Einddatum activiteit
Ongeldige invoer

Leeftijdscategorie activiteit
Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Quizzzzzzzz vraag

Je kan me niet zien, maar als je weet wat ik ben dan ben ik het niet meer. Rara wat ben ik?

Antwoord: Een geheim!

De mop van deze maand

Een dame van rond de 75 jaar rijdt met haar splinternieuwe Ferrari op de A67 ongeveer 66 km/h. Een stel agenten in een politie busje merken dit op en zetten de dame bij de eerstvolgende afrit aan de kant. Eén van de agenten stapt uit, loopt naar de Ferrari en vraagt de dame haar raampje naar beneden te doen. De agent ziet dat er een bejaarde dame achter het stuur zit en vraagt: “Mevrouw, u rijdt hier op een snelweg en de minimum snelheid is hier 80 km/h…” “Is dat zo?” vraagt de dame, “Ik zag een stukje terug een bord met A67 en nam aan dat ik hier maar 67 mocht rijden!”. Naast de dame zit een oud manneke te rillen als een rietje. De politieagent is zichtbaar geamuseerd door de situatie en zegt: “Wat is er meneer? Gaat het wat te snel voor u?”. De oude man snauwt: “Wil je alsjeblieft je mond houden, we komen net van de N219 !!! ” .Meer moppen: http://www.debestemoppen.nl

Twee slakken staan bij een zebrapad zegt de een tegen de ander: 'Zullen we nu maar oversteken?' Zegt de ander: 'Nee, ben je gek? Over een uur komt de bus al!


engelsevlag

SchoolAdviesDienst Wassenaar

Talentum is een onderdeel van SchoolAdviesDienst (SAD) Wassenaar

SAD

Wat vinden de kinderen?

 melaniemichelle

sarah

mees

Wat zeggen deze kids?   Klik hier

egbert

Wat zeggen deze kids? Klik hier

Te doen in Wassenaar

 


Zoek op de website

Go to top

Wij gebruiken cookies om onze website gebruikersvriendelijker te maken voor onze bezoekers en uw instellingen en voorkeuren te onthouden.