c_150_150_16777215_00_images_stories_com_form2content_p1_f136_thumbs_F14D6CCA_002.jpgHet laatste blok is weer van start! Hierbij gaat Talentum lekker naar buiten.

Strandpaviljoen De Golfslag thuisbasis voor Talentums MeukMasters

De eerste middag van Talentums lessenserie MeukMasters, vond plaats op een zonovergoten middag aan de Wassenaarse Slag. Op een speciaal voor deze serie beschikbaar gesteld deel van strandpaviljoen De Golfslag, werd er met de deelnemertjes gesproken over de nadelen en gevaren van zwerfafval voor het milieu. Daarna gingen de kinderen gezamenlijk aan de slag om het strand te ontdoen van onder andere peuken, plastic, blikjes en piepschuim. Na ruim drie kwartier hadden ze bijna de gehele ‘Zwerfie-bingo’ compleet, en een vangst van ruim 4 kilo!

De limonade op het terras van de Golfslag smaakte hen dan ook goed, na deze in de hitte gedane arbeid. 

sport

 

De eerste sportinstuif was een succes. Het was heerlijk weer en daarom hebben we in de zon op het schoolplein van de Bonifaciusschool gespeeld. Een potje voetbal, hockey, tennis of springtouwen, stoepkrijten je mag het allemaal zelf weten. Aan het einde van de instuif was er een watergevecht.
Met anderhalf uur sporten en spelen is de landelijke beweegnorm door de kinderen ruimschoots behaald. Jij bent er de volgende instuif toch ook bij?

SchoolAdviesDienst Wassenaar

Talentum is een onderdeel van SchoolAdviesDienst (SAD) Wassenaar

SAD

Wat vinden de kinderen?

 melaniemichelle

sarah

mees

Wat zeggen deze kids?   Klik hier

egbert

Wat zeggen deze kids? Klik hier

Zoek op de website

Ga naar boven

Wij gebruiken cookies om onze website gebruikersvriendelijker te maken voor onze bezoekers en uw instellingen en voorkeuren te onthouden.