c_150_150_16777215_00_images_stories_com_form2content_p1_f136_thumbs_F14D6CCA_002.jpgHet laatste blok is weer van start! Hierbij gaat Talentum lekker naar buiten.

Strandpaviljoen De Golfslag thuisbasis voor Talentums MeukMasters

De eerste middag van Talentums lessenserie MeukMasters, vond plaats op een zonovergoten middag aan de Wassenaarse Slag. Op een speciaal voor deze serie beschikbaar gesteld deel van strandpaviljoen De Golfslag, werd er met de deelnemertjes gesproken over de nadelen en gevaren van zwerfafval voor het milieu. Daarna gingen de kinderen gezamenlijk aan de slag om het strand te ontdoen van onder andere peuken, plastic, blikjes en piepschuim. Na ruim drie kwartier hadden ze bijna de gehele ‘Zwerfie-bingo’ compleet, en een vangst van ruim 4 kilo!

De limonade op het terras van de Golfslag smaakte hen dan ook goed, na deze in de hitte gedane arbeid. 

sport

 

De eerste sportinstuif was een succes. Het was heerlijk weer en daarom hebben we in de zon op het schoolplein van de Bonifaciusschool gespeeld. Een potje voetbal, hockey, tennis of springtouwen, stoepkrijten je mag het allemaal zelf weten. Aan het einde van de instuif was er een watergevecht.
Met anderhalf uur sporten en spelen is de landelijke beweegnorm door de kinderen ruimschoots behaald. Jij bent er de volgende instuif toch ook bij?

Quizzzzzzzz vraag

Je kan me niet zien, maar als je weet wat ik ben dan ben ik het niet meer. Rara wat ben ik?

Antwoord: Een geheim!

De mop van deze maand

Een dame van rond de 75 jaar rijdt met haar splinternieuwe Ferrari op de A67 ongeveer 66 km/h. Een stel agenten in een politie busje merken dit op en zetten de dame bij de eerstvolgende afrit aan de kant. Eén van de agenten stapt uit, loopt naar de Ferrari en vraagt de dame haar raampje naar beneden te doen. De agent ziet dat er een bejaarde dame achter het stuur zit en vraagt: “Mevrouw, u rijdt hier op een snelweg en de minimum snelheid is hier 80 km/h…” “Is dat zo?” vraagt de dame, “Ik zag een stukje terug een bord met A67 en nam aan dat ik hier maar 67 mocht rijden!”. Naast de dame zit een oud manneke te rillen als een rietje. De politieagent is zichtbaar geamuseerd door de situatie en zegt: “Wat is er meneer? Gaat het wat te snel voor u?”. De oude man snauwt: “Wil je alsjeblieft je mond houden, we komen net van de N219 !!! ” .Meer moppen: http://www.debestemoppen.nl

Twee slakken staan bij een zebrapad zegt de een tegen de ander: 'Zullen we nu maar oversteken?' Zegt de ander: 'Nee, ben je gek? Over een uur komt de bus al!


engelsevlag

SchoolAdviesDienst Wassenaar

Talentum is een onderdeel van SchoolAdviesDienst (SAD) Wassenaar

SAD

Wat vinden de kinderen?

 melaniemichelle

sarah

mees

Wat zeggen deze kids?   Klik hier

egbert

Wat zeggen deze kids? Klik hier

Zoek op de website

Go to top

Wij gebruiken cookies om onze website gebruikersvriendelijker te maken voor onze bezoekers en uw instellingen en voorkeuren te onthouden.