c_150_150_16777215_00_images_stories_com_form2content_p1_f140_thumbs_klimmuur.jpgDe nationale buitenspeeldag georganiseerd door Talentum en Jongerenwerk Wassenaar

 

Op 14 juni organiseerden Talentum en het Wassenaarse Jongerenwerk de jaarlijkse Nationale Buitenspeeldag, op het plantsoen aan de Hofcampweg. We hadden er -net als vorig jaar- schitterend weer bij en er waren dan ook veel kinderen op af gekomen. Zij konden zich onder andere uitleven op een stormbaan, springkussen en klimmuur, of deelnemen aan clinics als kickboksen, shuffledansen en voetbal. Naast het traditionele ijsje van Mathijs als verkoeling, kon er dankzij de watertank van Dunea ook een non-stop watergevecht gevoerd worden met de volop meegebrachte waterpistolen. Ondanks de tijdelijke inzinking van de stormbaan was het een zeer geslaagde buitenspeeldag!

 

slackline.jpg stormbaan.jpg voetbalclinic.jpg

Quizzzzzzzz vraag

Je kan me niet zien, maar als je weet wat ik ben dan ben ik het niet meer. Rara wat ben ik?

Antwoord: Een geheim!

De mop van deze maand

Een dame van rond de 75 jaar rijdt met haar splinternieuwe Ferrari op de A67 ongeveer 66 km/h. Een stel agenten in een politie busje merken dit op en zetten de dame bij de eerstvolgende afrit aan de kant. Eén van de agenten stapt uit, loopt naar de Ferrari en vraagt de dame haar raampje naar beneden te doen. De agent ziet dat er een bejaarde dame achter het stuur zit en vraagt: “Mevrouw, u rijdt hier op een snelweg en de minimum snelheid is hier 80 km/h…” “Is dat zo?” vraagt de dame, “Ik zag een stukje terug een bord met A67 en nam aan dat ik hier maar 67 mocht rijden!”. Naast de dame zit een oud manneke te rillen als een rietje. De politieagent is zichtbaar geamuseerd door de situatie en zegt: “Wat is er meneer? Gaat het wat te snel voor u?”. De oude man snauwt: “Wil je alsjeblieft je mond houden, we komen net van de N219 !!! ” .Meer moppen: http://www.debestemoppen.nl

Twee slakken staan bij een zebrapad zegt de een tegen de ander: 'Zullen we nu maar oversteken?' Zegt de ander: 'Nee, ben je gek? Over een uur komt de bus al!


engelsevlag

SchoolAdviesDienst Wassenaar

Talentum is een onderdeel van SchoolAdviesDienst (SAD) Wassenaar

SAD

Wat vinden de kinderen?

 melaniemichelle

sarah

mees

Wat zeggen deze kids?   Klik hier

egbert

Wat zeggen deze kids? Klik hier

Zoek op de website

Go to top

Wij gebruiken cookies om onze website gebruikersvriendelijker te maken voor onze bezoekers en uw instellingen en voorkeuren te onthouden.