• Kinderen hebben toestemming van hun ouders als zij het aanmeldformulier hebben ingevuld.
 • Ouders zijn verantwoordelijk voor het verstrekken van correcte gegevens zoals telefoonummers en mailadres.
 • Halen en brengen organiseren de ouders zelf.
 • Ouders en kinderen die meedoen met Talentumactiviteiten onderstrepen de doelstellingen, kernwaarden van Talentum.
 • Ouders geven bijzonderheden door, zowel medisch als psygologisch als dit van nut is voor het functioneren van het kind. Alle informatie wordt vertrouwelijk behandeld. Denk hierbij een ziektes, doofheid, motorische stoornis, medicijnen ect.
 • Als kinderen meedoen aan activiteiten kunnen er foto’s en filmopnames gemaakt worden die voor social media gebruikt zouden kunnen worden, of voor een persbericht in de krant. (vragen hierover kunnen gesteld worden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 • Kleding die de kinderen dragen tijdens deelname aan activiteiten dienen aangepast te zijn aan de activiteit. Dus sport- of vrijetijds kleding tijdens sport en bewegingslessen, en kleding die vuil mag worden tijdens kunst en cultuur lessen.
 • Kinderen dienen afgemeld te worden als ze niet aanwezig kunnen zijn.
  • 2 x niet opdagen zonder reden = bepaalde tijd uitgesloten van deelname
  • Niet opdagen zonder reden = ouders informeren
 • Het meedoen aan activiteiten is op eigen risico.
 • Talentum of de organisatie/ instelling van de gebruikte accommodatie kan niet aansprakelijk gesteld worden voor hetgeen er gebeurd voor of na de activiteit. Ouders zijn te alle tijden verantwoordelijk voor hetgeen er gebeurd voor en na de activiteit.

Quizzzzzzzz vraag

Je kan me niet zien, maar als je weet wat ik ben dan ben ik het niet meer. Rara wat ben ik?

Antwoord: Een geheim!

De mop van deze maand

Een dame van rond de 75 jaar rijdt met haar splinternieuwe Ferrari op de A67 ongeveer 66 km/h. Een stel agenten in een politie busje merken dit op en zetten de dame bij de eerstvolgende afrit aan de kant. Eén van de agenten stapt uit, loopt naar de Ferrari en vraagt de dame haar raampje naar beneden te doen. De agent ziet dat er een bejaarde dame achter het stuur zit en vraagt: “Mevrouw, u rijdt hier op een snelweg en de minimum snelheid is hier 80 km/h…” “Is dat zo?” vraagt de dame, “Ik zag een stukje terug een bord met A67 en nam aan dat ik hier maar 67 mocht rijden!”. Naast de dame zit een oud manneke te rillen als een rietje. De politieagent is zichtbaar geamuseerd door de situatie en zegt: “Wat is er meneer? Gaat het wat te snel voor u?”. De oude man snauwt: “Wil je alsjeblieft je mond houden, we komen net van de N219 !!! ” .Meer moppen: http://www.debestemoppen.nl

Twee slakken staan bij een zebrapad zegt de een tegen de ander: 'Zullen we nu maar oversteken?' Zegt de ander: 'Nee, ben je gek? Over een uur komt de bus al!


engelsevlag

SchoolAdviesDienst Wassenaar

Talentum is een onderdeel van SchoolAdviesDienst (SAD) Wassenaar

SAD

Zoek op de website

Go to top

Wij gebruiken cookies om onze website gebruikersvriendelijker te maken voor onze bezoekers en uw instellingen en voorkeuren te onthouden.