Talentum verzorgt voor de gemeente Wassenaar de Natuur- en Milieu Educatie op de basisscholen.

Deze educatie is gericht op de groepen 5, 6, 7 en 8.

Per schooljaar wordt er vier maal een cyclus van gastlessen en excursies aan de scholen aangeboden.

De thema’s die hierin behandeld worden zijn Strand, Bossen, Duurzaamheid en Veenweide.

De gastlessen hebben als doel de kennis en het enthousiasme van de leerlingen rond de betreffende onderwerpen te vergroten.

Hierdoor beleven ze de daarop volgende excursies bewuster, blijft er meer kennis hangen, en kunnen ze hun leefomgeving in een bredere context plaatsen.

 

 

Voor informatie over deze workshops neem contact op met

Inge Roest: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

06-19898798

of

Larissa Prevoo: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Quizzzzzzzz vraag

Je kan me niet zien, maar als je weet wat ik ben dan ben ik het niet meer. Rara wat ben ik?

Antwoord: Een geheim!

De mop van deze maand

Een dame van rond de 75 jaar rijdt met haar splinternieuwe Ferrari op de A67 ongeveer 66 km/h. Een stel agenten in een politie busje merken dit op en zetten de dame bij de eerstvolgende afrit aan de kant. Eén van de agenten stapt uit, loopt naar de Ferrari en vraagt de dame haar raampje naar beneden te doen. De agent ziet dat er een bejaarde dame achter het stuur zit en vraagt: “Mevrouw, u rijdt hier op een snelweg en de minimum snelheid is hier 80 km/h…” “Is dat zo?” vraagt de dame, “Ik zag een stukje terug een bord met A67 en nam aan dat ik hier maar 67 mocht rijden!”. Naast de dame zit een oud manneke te rillen als een rietje. De politieagent is zichtbaar geamuseerd door de situatie en zegt: “Wat is er meneer? Gaat het wat te snel voor u?”. De oude man snauwt: “Wil je alsjeblieft je mond houden, we komen net van de N219 !!! ” .Meer moppen: http://www.debestemoppen.nl

Twee slakken staan bij een zebrapad zegt de een tegen de ander: 'Zullen we nu maar oversteken?' Zegt de ander: 'Nee, ben je gek? Over een uur komt de bus al!


engelsevlag

SchoolAdviesDienst Wassenaar

Talentum is een onderdeel van SchoolAdviesDienst (SAD) Wassenaar

SAD

Zoek op de website

Go to top

Wij gebruiken cookies om onze website gebruikersvriendelijker te maken voor onze bezoekers en uw instellingen en voorkeuren te onthouden.