In samenwerking met het Kunstgebouw biedt Talentum Kunst & Cultuur gratis workshops aan die aansluiten bij de voorstellingen en het kunstobject bij Kijk|Kunst.

Tijdens korte Flitsbijeenkomsten worden leerkrachten voorzien van informatie rondom het lesaanbod (de lerarenhandleiding) en de hierbij horende website. Ook wordt er verteld over de workshops die Talentum hierbij aanbiedt en wanneer deze workshop gegeven wordt. Er is op dat moment meteen gelegenheid tot inschrijving.

Er zijn vier Flitsbijeenkomsten per jaar, waarbij rekening is gehouden met de werktijden van docenten en de werkdruk in bepaalde periodes.

Mocht u interesse hebben of vragen hebben over deze workshops, dan kunt u contact opemen met

Larissa Prevoo: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
of
Ron Smits: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Heb je interesse in de workshops bij de theatervoorstelling Ella, een swingend eendje? Klik dan HIER!

Heb je interesse in de workshops bij de theatervoorstelling Het verkeerde been van de koning? Klik dan HIER!

Heb je interesse in de workshops bij de muziekvoorstelling 4Beat? Klik dan HIER!

 

Quizzzzzzzz vraag

Je kan me niet zien, maar als je weet wat ik ben dan ben ik het niet meer. Rara wat ben ik?

Antwoord: Een geheim!

De mop van deze maand

Een dame van rond de 75 jaar rijdt met haar splinternieuwe Ferrari op de A67 ongeveer 66 km/h. Een stel agenten in een politie busje merken dit op en zetten de dame bij de eerstvolgende afrit aan de kant. Eén van de agenten stapt uit, loopt naar de Ferrari en vraagt de dame haar raampje naar beneden te doen. De agent ziet dat er een bejaarde dame achter het stuur zit en vraagt: “Mevrouw, u rijdt hier op een snelweg en de minimum snelheid is hier 80 km/h…” “Is dat zo?” vraagt de dame, “Ik zag een stukje terug een bord met A67 en nam aan dat ik hier maar 67 mocht rijden!”. Naast de dame zit een oud manneke te rillen als een rietje. De politieagent is zichtbaar geamuseerd door de situatie en zegt: “Wat is er meneer? Gaat het wat te snel voor u?”. De oude man snauwt: “Wil je alsjeblieft je mond houden, we komen net van de N219 !!! ” .Meer moppen: http://www.debestemoppen.nl

Twee slakken staan bij een zebrapad zegt de een tegen de ander: 'Zullen we nu maar oversteken?' Zegt de ander: 'Nee, ben je gek? Over een uur komt de bus al!


engelsevlag

SchoolAdviesDienst Wassenaar

Talentum is een onderdeel van SchoolAdviesDienst (SAD) Wassenaar

SAD

Wat vinden de kinderen?

 melaniemichelle

sarah

mees

Wat zeggen deze kids?   Klik hier

egbert

Wat zeggen deze kids? Klik hier

Te doen in Wassenaar

 


Zoek op de website

Go to top

Wij gebruiken cookies om onze website gebruikersvriendelijker te maken voor onze bezoekers en uw instellingen en voorkeuren te onthouden.